Varför “Home tonight”?

Bästa vänner,

Vi har en ny hemsida med en ny adress. Du kanske undrar: Varför hometonightchurch?

Home tonight har många betydelser för oss. För det första är det en inbjudan. Det är alltid möjligt att komma hem till Gud nu  – att omvända sig till Honom och gå in i ett lärjungaskap med Jesus. Det beslutet behöver man inte och och det ska man inte spara till i morgon, nästa vecka eller nästa år. Man kan komma hem till honom ikväll. Därför är orden home tonight viktiga.

För det andra är hometonightchurch en vision. Vi vill skapa en församling som alltid är hemma ikväll, dvs en församling med öppna hjärtan och öppna dörrar. Vi tror att relationer och nätverk mellan människor är viktiga, vi tror på life-groups, vi tror att “järn skärper järn” och att den ena människan skärper den andra. Hometonightchurch är kanske inte det vi är idag, men det är definitivt något vi vill bli.

För det tredjen är hometonightchurch en profetisk signal. Tiden är kort, säger Bibeln. Världen runtomkring oss bekräftar detsamma: tiden går mot sitt slut. Därför är det viktigt att hålla sin egen lampa brinnande och vara medveten om att redan ikväll kan Jesus komma tillbaka till sin jord. När det sker kommer Han att regera som kungarnas kung och herrarnas herre.

Du är jättevälkommen med! Finn en plats i en av våra life-groups, besök våra gudstjänster. Vi ser fram emot att träffa dej!

Pastor Camilla

image1