Home tonight-kirkko

Meillä on uudet kotisivut uudella osoitteella. Ehkä mietit: miksi hometonight-kirkko? Home tonight pitää sisällään meille monta erilaista merkitystä. Ensimmäiseksi toimii se kutsuna. Jumalan luokse on aina mahdollista tulla kotiin nyt, kääntyä Hänen puoleensa ja päästä Jeesuksen opetuslapseksi. Sitä päätöstä ei tarvitse, eikä kannata jättää huomiseksi, ensi viikolle tai seuraavalle vuodelle. Hänen kotiinsa, hänen luokseen voi tulla tänä iltana. Siksi sana home tonight on tärkeä.

Toiseksi on home tonight näky. Haluamme luoda seurakunnan joka toimii joka ilta kotina, ts. avointen sydänten ja ovien seurakunta. Uskomme ihmisten välisiin suhteiden sekä verkostoitumisen tärkeyteen. Uskomme life-ryhmiin. Uskomme myös että ihmiset hioituvat kuten “kivi kiveä hioo”. Emme ole ehkä vielä kaikkea sitä mitä hometonightkirkon tulisi olla, mutta se on meille päämäärä ja suunta. Siksi sana home tonight on tärkeä.

Ja kolmanneksi toimii hometonight profetaalisena signaalina. Raamattu sanoo että aika on lyhyt. Meidän ympärillämme oleva maailma vahvistaa sen: aika kulkee kohti loppuaan. Siksi on tärkeää pitää oma lamppunsa palavana ja olla tietoinen siitä, että Jeesus voi tulla jo tänä iltana takaisin maan päälle. Ja kun näin tapahtuu, tulee Hän vallitsemaan kuninkaitten kuninkaana ja herrojen herrana.

Olet todella tervetullut mukaan! Löydä paikkasi meidän life-ryhmistä sekä vieraile meidän jumalanpalveluksissamme. Odotamme tapaamistanne innolla! Tervetuloa! Pastori Camilla

Gerald-G-Victorian-House-2